Deurbeveiliging

 

Normal
0
21

Wij hebben beslist om de verplichte registratie van de aanwezigheid van je kind te koppelen aan de  verplichte toegangscontrole!

 

 

 

Werking van de deurbeveiliging:

 

Ieder gezin ontvangt bij de inschrijving een code van 8 cijfers waarmee de inkomdeur kan geopend worden. Deze code moet gebruikt worden telkens wanneer u het kind brengt of afhaalt (= registreren voor aanwezigheid)’.

 

Enkel de personen, die bij de inschrijving geregistreerd zijn bij de verantwoordelijke, mogen deze code gebruiken. Het is de taak van de ouders om de code aan deze personen door te geven, samen met de uitleg.

 

Wij vragen uitdrukkelijk om steeds uw code in te geven zowel bij het binnenkomen als bij het buitengaan ook als u samen met iemand anders binnen- of buitengaat. Het uur van aankomst en vertrek worden zo geregistreerd. Indien geen registratie is er nadien geen discussie mogelijk, omtrent het uur van brengen en afhalen van jullie kindje.

 
 

 

Gelieve geen ‘vreemde’ personen mee binnen te laten!!!

 

 
 

Bij misbruik van de toegangscode kunnen het kinderdagverblijf en de Raad van Bestuur niet verantwoordelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat dit beveiligingssysteem ten goede zal komen aan al 'onze' Sloeberkes.